Sunday, August 31, 2014

პროექტის სასწავლო მიზნები

მოსწავლეები შეძლებენ:

  • მოიძიებენ გაანალიზებენ  მიღებულ ინორმაციას რძის ქიმიური ანალიზის შესახებ,
  • ჩაატარებენ ექსპერიმენტს, იგებენ რძის ცხიმიანობას და ადგენენ რძეში ცილის არსებობას.
  • მოპოვებულ ინფორმაციას ერთმანეთს გააცნობენ და შეაჯერებენ.
  • იმსჯელებენ რძის როგორც საკვები პროდუქტის ღირებულებაზე.
  • მონაცემებს დაამუშავებენ და წარმოადგენენ პრეზენტაციას.

2 comments:

  1. ნანიკო ყოჩაღ! წარმატებას გისურვებ ამ პროექტის განხორციელებაში!

    ReplyDelete
  2. კარგი პროექტია.გისურვებ წარმატებებს!

    ReplyDelete