- მოიძიებენ გაანალიზებენ მიღებულ ინორმაციას რძის ქიმიური ანალიზის შესახებ,
- ჩაატარებენ ექსპერიმენტს, იგებენ რძის ცხიმიანობას და ადგენენ რძეში ცილის არსებობას.
- მოპოვებულ ინფორმაციას ერთმანეთს გააცნობენ და შეაჯერებენ.
- იმსჯელებენ რძის როგორც საკვები პროდუქტის ღირებულებაზე.
- მონაცემებს დაამუშავებენ და წარმოადგენენ პრეზენტაციას.
ნანიკო ყოჩაღ! წარმატებას გისურვებ ამ პროექტის განხორციელებაში!
ReplyDeleteკარგი პროექტია.გისურვებ წარმატებებს!
ReplyDelete